Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Valgets kvaler

Satt å tenkte på hvordan denne bloggen hadde sett ut hvis jeg hadde vært arbeidsledig og min samboer hadde hatt lavere inntekt. Det har sikkert vært mye mer interessant å følge bloggen da. Nå er vi heldige å ha jobb begge to, med en brukbar inntekt som gjør at vi kan leve godt, spise omtrent det vi vil ha, eie en bil av nyere modell, forsørge et barn og diverse annet.

Det som skremmer meg er at det virker som noen i Norge tar denne livsstilen for gitt. Folk går mer eller mindre med skyggelapper rundt sine øyne og lever i sin egen lille verden uten en tanke på hvordan folk har det i andre land. Sånn som verden er nå må noen gi avkall på noe for at noen andre skal ha det bedre. Derfor: måle rikedom i form av penger blir kanskje litt feil? Jeg føler meg rik allerede, privilegert for at jeg er en av de få heldige menneskene i verden som kan ha det på denne måten.

Målet med bloggen er å pushe meg selv, radikalt endre på mitt forbruk. Sikre fremtiden hvis vår lille boble i Norge skulle sprekke, men da kanskje penger ikke er verdt noe? Hm… mye tanker, du synes sikkert alt dette jeg skriver er tull uansett. 🙂

For å komme tilbake til overskriften, «Valgets kvaler». Jeg har jobbtilbud på gang noe som vil resultere i en litt høyere inntekt. Det er mulig jeg takker ja faktisk selv om jeg trives godt der jeg allerede er. Vi får se etter møtet i morgen.

Ellers er det ikke mye økonominyheter, mine fond har gått opp litt. DNB Nor har enda ikke oppdatert statusen på vårt billån i nettbanken. Dette er under all kritikk.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.