Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Vi vet ikke hva som skjer

I morgen skal vi ha et møte på jobb om hvordan tiden skal brukes fremover. Nå sitter jeg på hjemmekontor og har nok arbeid for noen uker. Hva som skjer etter det er et godt spørsmål. Permitteringer tror jeg sitter langt inne, men det er nok ikke en umulighet dersom dette drar ut på tid.

Det er ikke anbefalt å logge inn i nettbanken for å sjekke din fonds-beholdning nå, eller aksjer. Selv om undertegnede gjør det. Det er nå, det er viktig å følge strategien.

Det er lett å si, men kan være vanskelig å gjennomføre.

Minner om at fondsparing bør være en langsiktig affære. Det er tilfelle for undertegnede og det betyr at investeringer fortsetter som normalt. Spesielt nå, selv om det er ubehagelig.

Mange tenker kanskje det kan være lurt å kjøpe ekstra i disse tider, og ja. Kanskje det lønner seg på sikt. Det viktigste dog, er å holde seg til en jevnlig plan.

Det kan ta mange år før ting begynner å normalisere seg igjen. Ingen av oss vet, egentlig hvordan dette utbruddet kommer til å påvirke oss fremover. Historien vil fortelle oss det.

Håper du, og dine nærmeste har det bra. Hold hodet oppe, og følg rådene til myndighetene. Da vil vi kunne legge denne krisen bak oss etterhvert.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “Vi vet ikke hva som skjer”

  1. Gode tanker. Det er nok mange bedrifter som er i samme situasjone. Vi får håpe staten gjør det som må til, og at vi får kontroll på viruset fortest mulig!

    Fortsett sparingen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.