Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Banken godtok omsider mine betingelser

Det tok litt tid, men til slutt godtok banken mine krav! Dette skrev jeg til banken i en av mine siste e-poster:

Hei!

Da har vi betalt ned vårt billån helt og avdragsfriheten på boliglånet er utløpt. Akkurat som planlagt.

Da var planen å bruke de pengene vi har brukt på billån på boliglånet isteden slik at det går kjappere å betale ned.

Jeg har regnet ut at vi kan håndtere et terminbeløp på 19 000 kroner i måneden. Under forutsetning at vi kan endre forfallsdato til 21 hver måned. Hvis du får til å gjøre det for september terminbeløpet og fremover?

Vi kan også snart flytte boliglånet til Skandiabanken da det er innenfor 85% om ikke lenge. Hvis du kan matche renten på 3,75% som Skandiabanken har skal vi fortsette å være kunde hos dere foreløpig.

Hører fra deg.

Hilsen
Formuebygging

Jeg fikk et positivt svar tilbake og vi får justert boliglånsrenten fra 3,95 til 3,75%. Dette innebærer at vi fortsetter å være kunde hos vår nåværende bank foreløpig. Jeg prøvde for noen måneder siden å få justert ned renten, men det var ikke mulig. Nå var det dog mulig så det kan lønne seg å mase litt på banken. Holde de oppdatert på hvordan din økonomi er, det kan nok hjelpe.

Tenk også på hvor mye du egentlig sparer ved å få justert ned renten på et høyt boliglån. Det kan for eksempel kompensere litt for det magre lønnspålegget du fikk. Jeg mener at vår kundebehandler er grei å ha å gjøre med, men banken senker ikke renten sånn uten videre hvis det ikke er helt nødvendig.

Mas på bankene deres nå!


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Banken godtok omsider mine betingelser”

  1. Knallbra! 🙂 Tror det er alt for få som gjør dette i praksis. Rentene som bankene opererer med er ofte ikke så fastspikrede som man kanskje skulle tro.

  2. Vidde: Det er nok en hel del nordmenn som lever lykkelig uvitende. Eller rett å slett ikke bryr seg av en eller annen merkelig grunn. Har sett tendenser til det i noen sammenheng.

    Minimalistmamma: Oppdaget bloggen din for noen dager siden, den skal følges! Jeg liker tankegangen til minimalisme og har det som inspirasjonskilde.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.