Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Falling Whistles

Nettstedet Formuebygging handler primært om økonomi men også livet. Jeg ble i dag oppfordret av Aksjebloggen å skrive om Falling Whistles. Vi ønsker å starte en bølge blandt bloggere og andre der ute. Har du mulighet å spre dette budskapet i en eller annen form er det kjempefint. Trenger ikke nødvendigvis være blogging, du kan like godt linke til dette innlegget fra din facebook – side eller noe annet. Hovedsaken er at budskapet kommer ut.

Hva er så dette? Hva står fløyten for?

Det skal jeg fortelle deg:

Fløyten skal fortelle en historie om barna som blir kastet inn i en krig som barnesoldater. Den forteller om barn som er så små at de ikke kan bære våpen men de blir likevel sendt til frontlinjen med fløyten som eneste våpen. Oppdraget disse små barna har er å blåse så mye de kan i denne fløyten, i et forsøk på å skremme fienden. En fiende som ikke nøler med å kvitte seg med disse barna, med hjelp av kuler. Å være et levende skjold er oppgaven. Velger barna å snu blir de skutt av «sine egne» isteden.

Har forståelse for at man ikke kan følge med på alt galt som foregår her i verden, men dette var noe av det mest groteske på min skala iallfall.

Her har du lenken: Falling Whistles


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


3 kommentarer om “Falling Whistles”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.