Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Buffer & Bilkonto

Tok en liten prat med min samboer i dag angående vår økonomiske situasjon. Vi ble kjapt enige om at vi burde opprette en bufferkonto. Enkelt forklart skal den brukes til ting som er nødvendige men som ikke trenger å være morsomt. Hvis vaskemaskinen går i stykker, eller noe lignende. Målet er å den opp til 10 000 kr.

Vi har også satt av litt penger som skal gå til bil. Da mener jeg service på bilen, ikke noe annet. Disse pengene har tidligere stått på vår regningskonto men for å litt bedre oversikt laget vi en ny konto for kun det formålet. Vi har nylig hatt en reparasjon på bilen grunnet en idiot som skrapte opp bakskjermen da vi sto parkert på ett stormarked. Desverre fikk vi ikke identifisert personen så vi måtte betale dette selv. Det var ikke aktuelt å ta det på forsikringen.

Som du kanskje merker har vi delt økonomi, vi synes det fungerer best på den måten. Vi deler omtrent alt helt likt. Mange kanskje synes det er en firkantet måte å gjøre dette på men vi synes begge at dette fungerer helt fint.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.