Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Hvordan spare penger

Dette er et sponset innlegg.

Det nærmer seg jul, den tiden av året hvor vi definitivt bruker mest penger. Det er lett å si at man skal begrense forbruket, men om man ikke setter opp et budsjett, er det fort gjort å bruke mer penger enn man egentlig har råd til.

År etter år ser vi rekordhøye summer på hvor mye penger vi har brukt i julen, og på hvor mye som er handlet på kreditt. Det er lett å bruke kredittkortet for å betale, men rentene gjør at dette blir mye dyrere for oss i lengden. Så hvordan skal vi hente oss inn igjen når det gjelder økonomien, slik at vi går i pluss, og har sparepenger til overs?

Hva om inntekten ikke strekker til

Det er viktig å spare penger slik at man kan unne seg en ferie, pusse opp boligen, eller rett og slett ha en buffer om en uforutsigbar økonomisk situasjon skulle oppstå. Men dette er gjerne enklere sagt enn gjort. Hva gjør man om inntekten ikke bringer inn nok penger til å kunne sette av en månedlig sum på sparekontoen?

Det finnes mange små og store justeringer man kan gjøre i hverdagen for å redusere kostnadene. Har du f.eks. sammenlignet de forskjellige strømselskapene, internett og mobilselskapene? Her finnes det stadig nye kampanjer, og konkurransen gjør at prisene stadig presses ned, så å investere litt ekstra tid på dette, kan lønne seg når det gjelder økonomien. Har du vurdert å refinansiere boligen? Dette kan hjelpe deg med å få både lavere renter og månedlige kostnader.

185 forskjellige sparetips

Om du er usikker på hvordan du skal klare å spare penger, gir Financer.com deg hele 185 forskjellige sparetips. Her finnes det tips for alle og enhver. Noen av tipsene kan virke åpenbare, mens andre gir deg noen gode ideer som du ikke tidligere har tenkt på. Her kan du lese de 185 sparetipsene.

Alle sparetipsene er delt opp i 10 forskjellige kategorier; som f.eks. elektrisitet, transport, shopping og barn. Dette gjør det enklere for deg å finne sparetipsene som passer din livssituasjon. Det er ikke alltid så store justeringer som skal til for å spare penger. Noen av disse tipsene gjør at du kun sparer litt på om gangen, men over tid vil du merke forskjellen. Mens andre av tipsene gjør at du sparer en stor sum, og kommer til å merke forskjellen umiddelbart.

Du fortjener litt luksus

Vi lever i en verden hvor alt koster penger, og det er lett for at månedslønnen forsvinner på null komma niks. Men dette trenger ikke å være tilfelle. Følg sparetipsene for å spare penger, du fortjener å unne deg noe godt du også.


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.