Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Gi meg en jobb, bolig og bil så er jeg fornøyd

Snakket med en person her om dagen som ytret ordene i overskriften. Fikk meg å tenke litt igjen. Den greia, med at noen kan slite med å bli helt fornøyd med livet. Han jeg snakket med var fornøyd med tingenes tilstand.

Jobb var på plass, leilighet med samboer var på plass og en bil. Det var i utgangspunktet nok.

Har «vi» noen grunn til å være misfornøyd egentlig? Altså som nordmann er det relativt brukbart her hvis vi sammenligner oss med resten av verden. Nå skjønner jeg at det er mange skjebner der ute og jeg generaliserer, men dog.

Det er et konstant jag i samfunnet om å tjene mer, gjøre mer, få ut mest mulig produktivitet på kortest mulig tid. Selv undertegnede er et resultat av det med tanke på bytte av jobb. Jeg vil utvikle meg faglig, få fler utfordringer og tjene mer.

Finne balansen er vanskelig, men han jeg snakket med virket å ha funnet den.

Har du?


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “Gi meg en jobb, bolig og bil så er jeg fornøyd”

 1. Jeg er veldig enig i det du skriver. Dette gikk opp for meg for noen årsiden når jeg bodde i utlandet. Folk rundt meg var nedsøkt i studielån og alt mulig annet.

  F.eks bor du i Amerika og skal ta bachelor og mastergrad så kan du se frem til mange år med solid gjeld.

  Jeg returnere til Norge og begynte på universitet. Begynte på bachelor, master og nå tar jeg doktorgrad. Tenker at uansett hva som skjer der ute i verden, så er det universitet i stort sett hver by i verden som trenger forelesere, og disse kan også hjelpe med arbeidstillatelse etc. Gir ekstra trygghet. Jeg har også fått skattefrie stipender som jeg har søkt på. Jeg tenker det er bra «avkastning» i seg selv.

  Mye er og kommer til å bli automatisert. Fra dagligvare handel til offentlig transport er allerede helautomaisert i mange land.

  Jeg føler også at det er et jag i samfunnet om å tjene mest, og at man skal få mest mulig produktivitet på kortest mulig tid. For meg har det det å holde meg unna sosiale medier og nyheter de siste 10 årene vært svært givende og effektivt. Hører mye på musikk.

  Jeg tror også dette jaget avtar noe når du treffer rett arbeidsgiver. Fremover tror jeg arbeidsgivere kommer til å gå den ekstra mila for å finne de rette folkene.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.