Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Den som har mest når man dør vinner

garbageEr man en gadget geek som jeg er er det lett å falle i denne fellen hvor du til slutt skaffer deg så mye stæsj at du ikke har tid til å bruke alt en gang. Jeg er nok ikke langt unna. Jeg må være forsiktig. Ikke bare av økonomiske grunner.

Jeg snakket litt med min far på telefon for ikke så lenge siden og han er ganske lik meg på dette. Han har funnet ut at det kanskje ikke er så lurt å ha så mye ting likevel. Fordi tingene vil til slutt eie deg, ikke omvendt. Du vil ikke få noe ro av å ha flere ting, du blir heller mer stresset fordi du må rekke å bruke alt, og det gjør man normalt ikke. Derfor vil tingen man har brukt penger på bli liggende og dette kan skape stress.

Jeg spurte pappa hvor mye penger han trodde han kunne få hvis han gikk gjennom alt han har i garasjen og la det ut til salg. Han turte ikke å tenke på det sa han. Det er en dobbeltgarasje med en loftetasje. Jeg har selv sett alt «rot» der inne og mye er nok ting andre folk kunne hatt bruk for. Legger man sammen alt han ikke har brukt på si 1 – 2 år vil det kunne gi gode penger i kassa. Det skal gjøres også, det er ofte der det stopper for de fleste tenker jeg.

Jeg har nylig skrellet bort litt av utstyret her hjemme. Jeg har solgt min stasjonære PC og investert i et musikkinstrument i steden. Jeg tror ikke det å eie denne tingen vil gi meg mer ting å gjøre, fordi jeg komponerer musikk allerede fra før. Dette vil bare hjelpe meg enda mer med noe jeg allerede holder på med. Dessuten føles det ganske greit å kun ha Macen å forholde seg til. Jeg gjør ALT med den. Skriver på denne bloggen, oppdaterer mine nettsted, ordner med budsjettet, hører på musikk, komponerer musikk, laster ned ting, leser nyheter, til og med spiller litt. Ja alt! faktisk. Eneste grunnen til at jeg har hatt den store stasjonære PCen stående er hvis jeg noen ganger skulle få lyst å spille noen krevende spill som en laptop ikke takler. Men siden jeg gang på gang beviser for meg selv at jeg knapt spiller noe selv om jeg har muligheten, er det unødvendig å ha en slik maskin stående. Salget av maskinen ga også mye mer plass her, og fikk ting til å se mer ryddig ut. Noe som føles veldig bra. 🙂

Innlegget jeg skrev tidligere har nok mye fornuftig i seg. Det skal bli nådeløs rydding her i heimen om ikke så lenge. Bestiller container som vi kan låne av borettslaget så kjører de vekk skrotet for oss gratis.

Bilde: stock.xchng

Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.