Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Ikke alle dager er like spennende

Det blir noen drøye dager etterhvert. Det skjer ikke så mye i økonomien. En ukes tid før lønningen kommer inn på konto er det ofte planleggingen for neste måned jeg bruker mesteparten av min tid på.

Leste i dag at sentralbanken ikke hever renten, men lar den stå uendret på 5,5%. Dette betyr uansett ikke at bankene nødvendigvis lar rentene stå, de kan godt heve den likevel. Heldigvis har vi rom for en ganske betydelig renteøkning i vår økonomi. Vi lånte ikke for mye penger da vi skaffet leiligheten vår.

Om en måneds tid og noen dager er det feriepenger som dyttes inn på min konto. Disse pengene har jeg allerede planlagt hvordan jeg skal bruke. Det blir ikke den store ferien i år. Jeg skal være hjemme i pappapermisjon. Derfor blir en stor del av mine feriepenger brukt til å betale ned mitt forbrukslån, ca 8 000 kr. Jeg vil så gjerne bare bli ferdig med det. Dersom jeg blir raskere ferdig med forbrukslånet vil jeg ha ca 1 100 kr ekstra å rutte med i måneden. Disse blir brukt til sparing. 500kr ekstra i fond, og 500kr ekstra i banksparing tenker jeg. Totalt 3 000 kr. Den ekstra hundrelappen unner jeg meg selv 😉

Det ble en ny bukse i dag også ! 199 kr på dressman. McGordon jeans er fine saker ! 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.