Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Helt i starten

Denne bloggen er like mye for meg, som for deg. Jeg har på de siste år blitt mye mer interessert av økonomi og hva man kan gjøre med de midler vi har til rådighet. Grunnen til at jeg har opprettet denne bloggen er fordi jeg ønsker meg selv en liten oversikt over hva som skjer med vår økonomi og hva vi kan gjøre for å forbedre denne.

Jeg har tidligere hatt ett stort forbruk på alt mulig rask som jeg nå i ettertid må betale på. Nå skal denne trenden snu! Jeg skal betale det jeg har av gjeld, gjerne raskere enn normalt. Dessuten skal jeg samtidig klare å spare i fond.

Min fondsparing har en svært lang tidshorisont. Planen er at jeg skal ha en romslig økonomi den dag jeg går ut i pensjon. Det er lenge til den tid, men hvis jeg begynner så fort som mulig kan jeg komme langt.

Mitt mål for 2008 er å først betale ned kredittkortgjelden da den har høyest rente. Deretter skal forbrukslånet betales ned.

Da satser vi på at dette skal gå bra !


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


15 kommentarer om “Helt i starten”

 1. Har ikke vært så mye innom bloggen din tidligere, men det var en ting jeg la merke til nå. Nemlig headeren din, den er ikke klikkbar. Det hadde vært mye mer praktisk om den var det, eller er det bevisst at den ikke er det?

 2. Oi, dette var et gammelt innlegg. Faktisk det første innlegget jeg skrev. Den gang bloggen var hos blogspot. Men nei, at headern ikke er klikkbar var ikke bevisst. Det skal jeg ordne opp i.

 3. Hehe, det var nok bevisst att jeg valgte første innlegg på bloggen her. Ofte så er det første innlegget på en blogg gjerne av type om bloggen osv….
  Men en annen ting, en oversikt av de siste kommentarer har du ikke. Er det noe du vil vurdere å sette opp?
  Synes det er litt greit å ha jeg da det vil kunne øke kommunikasjon med dine lesere.

 4. Pirker litt på widgetsene innimellom. Denne gangen røyk siste kommentarer til fordel for toppkommentatorer / mnd. Synes kanskje det blir litt rotete med mye stæsj Kan aktivere siste kommentarer igjen å se om det har noen effekt.

 5. Okay du har hatt det tidligere ja… Det er jo greit å prøve seg litt frem, kanskje du kan sette det opp nederst i sidebaren da det ikke er en så «viktig» funksjon.

 6. Har nok savnet denne litt jeg også, men ser at den er tilbake nå. Litt lettere å følge med på diskusjonene rundt omkring. Uten den får en gjerne kun med seg kommentarene i de aller siste innleggene 🙂

 7. Å lese første innlegget på en blogg / nettsted som fortsatt er aktiv etter en stund er alltid interessant, enig der. Man ser hvor nettstedet har havnet etterhvert. Ofte blir det ikke helt som man har planlagt, som jeg skriver i dette innlegget.

  Det eneste jeg har lyktes bra med er å kutte ut forbrukslånet. Fond derimot, er ikke like bra. Hadde jeg spart jevnlig i fond siden mai 2008. La oss si minst 1 000 kroner i måneden: 1 000 * 31 = 31 000 kr, det er ikke tatt med eventuell avkastning i beregningen. Nå har jeg kun 5 170 kroner i fond. Har en jobb å gjøre for å komme meg opp på 30 000. Håper på at årsbonusen på jobb blir pen og at fruen «glemmer» at hun ønsker seg ny sofa … 😉

 8. Det vil jeg gjerne, men du må ha en link tilbake eller et lite banner 😀 Slik som du har i sidebaren din under blogglister…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.