Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Karriærevalget er tatt !

Det blir til stunder noen innlegg som kanskje ikke er helt økonomi relatert men det er vel greit?

Jeg har i dag fått tilbud om en ny jobb der jeg har omtrent de samme arbeidsoppgavene jeg har i dag. Det som hører til historien er at jeg for noen uker siden fikk et tilbud fra denne arbeidsgiveren som jeg takket nei til. Mye grunnet arbeidsoppgavene kanskje ikke var helt det jeg hadde sett for meg i utgangspunktet.

Etter at jeg takket nei har det skjedd en del ting på det foretaket, de har bland annet opprettet en ny stilling som skulle passe min kompetanse mye bedre, og ikke minst. Noe som er skikkelig morsomt å jobbe med ! I tillegg har de satt opp tilbudet på lønn et lite hakk. Per i dag vil den nye jobben utgjøre omtrent 1 000 – 2 000 mer i netto hver måned. Selv om jeg strengt tatt ikke trenger disse pengene for å overleve vil det hjelpe meg med å betjene gjeld raskere, bygge en liten formue. Dette er noe av de mål som bloggen skal hjelpe meg med.

Det er altså et vanskelig valg, men sånn er livet, noen ganger åpnes det dører og du må velge en av de. Jeg har besluttet å takke ja til jobbtilbudet, men det er ikke grunnet pengene. Jeg får et inntrykk av at jeg kommer til å trives der. DET, er hovedgrunnen.

Det som nå står igjen er å ordne ting med min nåværende arbeidsgiver, noe jeg ikke akkurat gleder meg til. Jeg håper de tar det bra at jeg slutter.

PS. Tror dere DnB Nor har oppdatert status på billånet enda da … ? 😉


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.