Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


Tjene raske penger, er det mulig?

Noen av de som kommer ramlende inn på denne bloggen søker på: raske penger, tjene penger, eller en annen form av lett tjente penger. Personlig har jeg ikke noen stor erfaring her. For meg betyr dette at det norske folk søker en måte å tjene opp et respektabelt pengebeløp på kort tid. Nå liker jeg i grunn ikke å være negativ men jeg tror de fleste ikke har mulighet til å oppnå dette, iallfall ikke på kort tid. Selvfølgelig finnes det alltid unntak men disse skal jeg ikke prate om her. Vil du vite om det leser du heller dette innlegget: Tjene penger på nett og jobbe hjemmefra

Tålmodighet og dedikasjon

Store og kanskje litt amerikanske ord, men de har et lite snev av sannhet synes du ikke? Jeg tror ikke du kan tjene ekstra penger raskt hvis du ikke er tålmodig. Tålmodighet går ikke akkurat så godt sammen med raske penger… Dedikasjon er også noe du må ha. Jeg tror det blir feil hvis du starter noe med hovedintensjon å tjene penger på det, uansett hva det er. Gi folk noe de har behov for, eller løs et problem. Helst gratis. Dette bygger opp troverdighet og kan til slutt gjøre at du tjener noen kroner på det.

Selvfølgelig vil alle som starter en bedrift til slutt tjene penger på dette, det er bare idioti å ikke påstå noe annet. De som til slutt lykkes med dette etter noen år er de som er dedikert til det de holder på med og som har et brennende interesse av å se det lykkes. Selv om dette i seg selv ikke er noen garanti for at det skal lykkes tror jeg det hjelper en hel del. Man må bestemme seg for å lykkes.

Låne penger og gjeld

Her har vi noe som absolutt gir deg raske penger: lån av penger. Det er ikke gratis, det koster deg penger i form av rente som du betaler. Jeg har prøvd det mange ganger selv, å deilig var det når jeg fikk mange tusenlapper på konto for å kunne kjøpe det jeg ville ha. Det er dog ikke like morsomt å betale ned på gammel morro. Forbrukslån er ikke noe jeg vil anbefale, selv om jeg har vært en god kunde til kredittselskapene tidligere.

Kredittkort er ikke bare en uting, hvis du vet hvordan du best bruker et slikt kort kan du utsette betalingen av et kjøp alt fra 20 – 50 dager omtrent, uten at det koster deg noe i renter. Hvis du vet at du får penger før du må betale kredittkortet og du har øremerket pengene til akkurat det ser jeg ikke noe problem i å bruke et kredittkort. Det er først når du begynner å dele opp betalingen det koster deg penger. Spesiellt om du skal ta det over lang tid. (1år eller mer). Hver gang jeg trekker mitt eget kredittkort har jeg allerede lagt en plan på hvordan dette skal betales.

Kan jeg ikke tjene raske penger da?

Hvis du finner opp noe som folk bare kommer til å elske, tenk: YouTube, Twitter, FaceBook for eksempel, da kanskje du kan få inn penger rimelig kjapt. Hvis ikke, må du nok smøre deg med tålmodighet og se for deg hardt arbeid. Du skal ikke la dette være en grunn til at akkurat du ikke skal lykkes med noe. Jeg vil bare få frem at man ikke kan forvente seg gull og grønne skoger på en uke.

Før jeg startet med å skrive denne siden søkte jeg på google etter akkurat dette temaet. Jeg kan konkludere med at det er noen som vil forsøke å sko seg på deg. De vil få deg til å kjøpe en bok der de tydeligvis skal forklare deg hvordan du kan tjene raske penger. Noen ganger er det en sannhet med modifikasjoner. Selv om du kjøper den boken må du jobbe hardt for å i det hele tatt tjene noe. Ergo raske penger uten noen egen innsats går bort …


Reklame: Kjøp BTC på Norske Firi. Opptil 200kr i velkomstgave.

Reklame: Rente på din BTC får du på BlockFI: BlockFI rente på Bitcoin.


En kommentar om “Tjene raske penger, er det mulig?”

  1. Rasker penger fins ikke. Som alt annet, trengs det tid og hardt arbeid. For de aller fleste.

    Hadde det vært en måte å få raske penger på, hadde mange gjort dette, og det gikk ikke så kjappt likevel.

    Fin artikkel.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.